Bedrift

Rene lokaler er en viktig del
av trivselen på arbeidsplassen.

Rene lokaler er en viktig del av trivselen på arbeidsplassen, og er det første som legges merke til om er dårlig utført. Vi kan levere flere ulike tjenester til din bedrift, og vi vil alltid strekke oss etter å utføre jobben på en tilfredsstillende måte.
Dette skal vi gjøre ved å tilpasse oss kundens ønsker og behov, samt ha en god og personlig oppfølging.

På denne siden kan du se hvilke tjenester vi tilbyr til bedriftsmarkedet.

 Se våre referanser på fast renhold til bedrifter her

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tilbud på andre tjenester enn det som er nevnt.

Tjenester vi tilbyr

Daglig renhold

La oss gi deg følelsen av et rent og trivelig kontor. Vi kan vaske en gang i uken eller bare en gang i blant, alt ettersom hva du ønsker og trenger. Vi mener dette er en investering i økt livskvalitet

Flyttevask

Å flytte er en stor jobb. La oss ta jobben med å vaske ut av kontoret, så dere kan bruke tid og krefter på alt det andre som må gjøres.

Vindusvask

Følelsen av rene vinduer – det er en god følelse. Ikke minst er dette en jobb det er behagelig å sette bort til andre. Vi tar gjerne jobben for deg.

Gulvbehandling

Skuring og evt. boning av harde gulv eller rens av tepper. Tjenester som til enhver tid sikrer optimal gulvkvalitet i et lokale eller bygg.

Brakkevask

Vi kan hjelpe dere med å holde brakkene rene gjennom hele prosjektperioden.

Kontakt oss

Vi ønker å sette et positivt fotavtrykk i bransjen, ved å sette kunden i hovedfokus. Alle valg vi tar skal komme våre kunder til gode. Vi har som mål å drive miljøvennlig, noe som skal gjenspeiles i det vi leverer. 

Fornøyde kunder

Gulvbehandling

«Vi er godt fornøyd med jobben dere gjorde her! Det kan godt være vi tar kontakt igjen en annen gang.» – Grenland Folkehøgskole

Vindusvask

«En stor takk for en super innsats! Vinduene har aldri vært så fine før. Kudos til hele gjengen som var her»  – Vision Porsgrunn AS

Telefon: 477 80 707 | E-post: post@lotustotal.no | Adresse: Lunderingen 1, 3941 Porsgrunn | Org.nr: 926033794