Byggvask

I forbindelse med bygging og
rehabilitering av bygg
.

Vi kan tilby skreddersydde løsninger for deg og ditt prosjekt, og være en god samarbeidspartner underveis i prosessen. Alt fra rydding underveis til en avsluttende byggrengjøring kan vi bidra med.

Dere kan være trygge på at vi til enhver tid tar sikkerhet på alvor, og at vi følger de krav som er gjeldene. Som en naturlig del av vårt seriøsitetsarbeid er Lotus et godkjent medlem av StartBANK. Les mer om StartBANK her

Ingen prosjekter er for store eller for små, vi skal alltid levere tjenester av god kvalitet til avtalt tid. I tillegg har våre ansatte god kompetanse innenfor feltet, og løser utfordrende oppgaver på en god måte. 

Se våre referanser på byggvask her.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tilbud på andre tjenester enn det som er nevnt her.

Tjenester vi tilbyr

Byggvask

Før potensielle kjøpere eller leietakere kan flytte inn, må byggherren være sikker på at bygget er tilfredsstillende rengjort og etter alle forskrifter. Vi utfører en grundig vask og gjør bygget klar for overtakelse.

 

Byggeperioden

For å holde god flyt i prosjektet, er det viktig å holde byggeplassen ren og ryddig under selve byggeperioden. Dette vil bidra til økt trivsel på arbeidsplassen, og bedrer arbeidsmiljøet og effektiviteten.

Brakkevask

En grundig brakkevask av profesjonelle renholdere kan vær nødvendig for å opprettholde standarden for både ansatte, og ikke minst vedlikeholdet av brakkene under hele byggeperioden.

Fasadevask

Det er ikke uvanlig at byggeperioden kan sette sine spor på fasaden, og for at bygningen skal vise seg fra sin beste side til overleveringen kan det være nødvendig med en fasadevask.

Rengjøring over himling og andre tjenester

Der hvor det er vanskelig å komme til blir det gjerne ikke vasket så ofte. Vi rengjør over himlinger og hjelper til med å komme til der det ikke er så lett. Andre tjenester vi tilbyr er tepperens og boning mm. 

Kontakt oss

Vi ønker å sette et positivt fotavtrykk i bransjen, ved å sette kunden i hovedfokus. Alle valg vi tar skal komme våre kunder til gode. Vi har som mål å drive miljøvennlig, noe som skal gjenspeiles i det vi leverer. 

Telefon: 477 80 707 | E-post: post@lotustotal.no | Adresse: Lunderingen 1, 3941 Porsgrunn | Org.nr: 926033794