Hytte

Renhold og tjenester til hytter
langs telemarkskysten

Har du en hytte langs telemarkskysten? Da kan vi glede deg med at vi tilbyr tjenester til hyttemarkedet. Vi kan utføre alt fra renholdstjenester til transport og tilsyn. Bruk heller tiden på hytta til kos og hygge, vi legger til rette for det.
Ta kontakt om du har spørsmål, om du har forespørsel om andre tjenester enn det som er nevnt eller om du ønsker et uforpliktende pristilbud.

Tjenester vi tilbyr

Vask

Vi kan gjøre hytta klar for sesongen, og vaske ut når sesongen er over. Vi utfører også gjerne daglig vask, for eksempel etter et lystig lag, eller rett og slett den vinduspussen på våren som du ikke ønsker å ta selv.

Gartnertjenester

Noen koser seg med litt hagearbeid, mens andre vil gjerne slippe det alt sammen. Vi rydder opp i blomsterbed, slår gress og rydder opp på eiendommen din slik at utendørsområder er pene og presentable.

Reparasjoner / vedlikehold

Vi har samarbeidspartnere innen alle relevante fag, f eks snekring, marine tjenester, elektro, rørlegger, grunnarbeider m.m. Vi løser små og store praktiske behov på både hytte og anlegget rundt.

Frakt / Transport

Trenger du noe fraktet ut til din hytte, kan vi hjelpe deg med dette. Har du glemt noe på hytta og som du trenger transport hjem til deg? Vi fikser det. Trenger du å bli kjørt til og fra en fest av en erfaren båtsjåfør? Ring oss.

Service / Tilsyn

Vi sjekker gjerne over at alt står bra til på hytta, året rundt. Har du glemt noe ute, eller latt noe elektrisk stå på, er vi straks på pletten og ordner opp.

Kontakt oss

Vi ønker å sette et positivt fotavtrykk i bransjen, ved å sette kunden i hovedfokus. Alle valg vi tar skal komme våre kunder til gode. Vi har som mål å drive miljøvennlig, noe som skal gjenspeiles i det vi leverer. 

Referanser

Hyttevask

Kjempefornøyd med vask av hytte. Dere har gjort en fantastisk jobb» – Ragnhild – hytteeier i Bergsbygda 

Hyttevask

..takk for godt utført arbeid med dyktige og hyggelige personer. Kjøper var ved overtagelsen meget godt fornøyd – Ivar Nilsen – hytteeier i Trosby 

Hyttevask

Fantastisk serviceinnstilte, effektiv transport!» – Birthe – hytteeier i Bjørkøya 

Telefon: 477 80 707 | E-post: post@lotustotal.no | Adresse: Lunderingen 1, 3941 Porsgrunn | Org.nr: 926033794