Hyttetjenester

Vi er heldige med skjærgården i Norge, og Telemarkskysten er intet unntak. Et nydelig, og for mange et kanskje uoppdaget, sted. Fantastiske plasser som perler på en snor. Og er du en av dem som har hytte i dette området, vil vi si at du er ekstra heldig.

Å reise på hytta er høytid for de fleste av oss, et sted vi kan koble av og være oss selv. I gode venners lag, eller med de aller nærmeste. Her kjenner man at roen senker seg, og man får en liten smakebit på hvordan livet egentlig bør være.

Men det er heller ingen hemmelighet at en hytte fører med seg en del jobb. Det skal vaskes, vedlikeholdes, fraktes, osv. Mange synes nok det er helt greit å bruke av sin fritid på dette, mens andre gjerne kunne tenke seg å sette det bort til andre. Er du en av de sistnevnte kan vi hjelpe deg. Vi utfører nemlig en rekke tjenester til nettopp de med hytter i området langs Telemarkskysten. Tenk hvor deilig det ville vært å ankommet hytta for sesongen, og den er vasket og klar til dere kommer. Eller hva med den gamle sofaen du gjerne skulle blitt kvitt, men ikke helt vet hvordan.

La oss ta det enda et steg videre. Du ønsker å invitere noen venner inn på rekeaften en deilig sommerkveld i juli. Vi kan bistå med å rigge opp til fest, skaffe råvarer og drikkevarer, samt annet du evt måtte ønske. I tillegg kan vi komme tilbake dagen etter å rydde opp alt sammen. Det eneste du trenger å gjøre er å nyte en hyggelig kveld i godt lag, mens vi tar oss av resten.

Dette er bare eksempler på ulike typer hyttetjenester vi kan tilby, og i prinsippet er det kun fantasien som setter grenser. Vi håper å høre fra deg om det er noe vi kan hjelpe deg med, slik at du kan bruke tiden på hytta til det som var meningen. Nyte. Leve.

Trykk her for å lese mer om våre hyttetjenester.

 

Flere artikler fra Lotus Total

Godkjent medlem av StartBANK

Godkjent medlem av StartBANK

 Bilde: Utvask av 4.000 m2 forskningssenter i Porsgrunn  Lotus er en seriøs leverandør til flere større aktører i byggebransjen. Vi er spesialisert på utvask av større nærings- og boligbygg, se referanser her: https://lotustotal.no/referanser Vi har derfor utviklet...

les mer
Medieomtale

Medieomtale

MedieomtaleUken før påske fikk Lotus Total stor omtale i en av landets største lokalaviser, Varden. Trykk her for å komme til artikkelen. Artikkelen er et meget viktig bidrag i å vise omverdenen at det finne seriøse renholdsaktører som Lotus Total. Vi setter vår...

les mer
Kampanje på vindusvask

Kampanje på vindusvask

Kampanje på vindusvaskVåren er for alvor i gang, og i den forbindelse har vi kampanje på vindusvask. Alle som bestiller en vask av vinduer i april vil få 25% avslag. Timingen på dette er ikke tilfeldig, for det er vel liten tvil om at lyse vårdager er høysesong for...

les mer

Telefon: 477 80 707 | E-post: post@lotustotal.no | Adresse: Lunderingen 1, 3941 Porsgrunn | Org.nr: 926033794