Kampanje på vindusvask

Vindusvask

Våren er for alvor i gang, og i den forbindelse har vi kampanje på vindusvask. Alle som bestiller en vask av vinduer i april vil få 25% avslag. Timingen på dette er ikke tilfeldig, for det er vel liten tvil om at lyse vårdager er høysesong for vindusvask. Solen som skinner gjennom vinduene avslører det meste, og hva er vel bedre enn følelsen av skinnende rene vinduer.

Lotus Total bruker avansert utstyr for å gjennomføre vindusvasken. Utstyret på bildet rengjør vinduene med nøytralisert vann uten partikler. Slikt renset vann tiltrekker seg skitt, og gjør at vi kan vaske vinduene helt uten noen form for såper og kjemikalier. Dette er et godt og miljøvennlig alternativ, og ikke minst etterlater det et fantastisk resultat. Utstyret egner seg også spesielt godt til høye vinduer som det ellers kan være vanskelig å komme til.

Vi håper å høre fra deg om du er interessert i et tilbud på vindusvask. Send oss en mail på post@lotustotal.no eller send en henvendelse via hjemmesiden her, for å avtale en befaring.

Ellers vil vi i Lotus Total ønske alle en nydelig vår.

Flere artikler fra Lotus Total

Godkjent medlem av StartBANK

Godkjent medlem av StartBANK

 Bilde: Utvask av 4.000 m2 forskningssenter i Porsgrunn  Lotus er en seriøs leverandør til flere større aktører i byggebransjen. Vi er spesialisert på utvask av større nærings- og boligbygg, se referanser her: https://lotustotal.no/referanser Vi har derfor utviklet...

les mer
Medieomtale

Medieomtale

MedieomtaleUken før påske fikk Lotus Total stor omtale i en av landets største lokalaviser, Varden. Trykk her for å komme til artikkelen. Artikkelen er et meget viktig bidrag i å vise omverdenen at det finne seriøse renholdsaktører som Lotus Total. Vi setter vår...

les mer
Hyttetjenester

Hyttetjenester

Vi er heldige med skjærgården i Norge, og Telemarkskysten er intet unntak. Et nydelig, og for mange et kanskje uoppdaget, sted. Fantastiske plasser som perler på en snor.

les mer

Telefon: 477 80 707 | E-post: post@lotustotal.no | Adresse: Lunderingen 1, 3941 Porsgrunn | Org.nr: 926033794