Medieomtale

Artikkel Varden

Uken før påske fikk Lotus Total stor omtale i en av landets største lokalaviser, Varden. Trykk her for å komme til artikkelen.

Artikkelen er et meget viktig bidrag i å vise omverdenen at det finne seriøse renholdsaktører som Lotus Total. Vi setter vår stolthet i å drive i henhold til gjeldende regelverk, slik at de ansatte har en trygg arbeidsplass og du som kunde kan være trygg på at du kjøper renhold lovlig og ryddig. Dessverre finnes det mange andre i vår bransje som ikke følger gjeldende regler og retningslinjer. Vårt eneste tiltak mot disse er å jobbe knallhardt for at Lotus Total ikke bare overholder alle lover og regler som regulerer vår bransje, men i tillegg drar bransjen i riktig retning. Dette tror vi skal gjøre at Lotus Total blir et renholdsfirma som vekker tillit. I tillegg skal vi etterstrebe å være en god arbeidsplass for våre ansatte. Vi vet nemlig at ansatte som trives på jobb, gjør en bedre jobb. Dette gir en vinn-vinn situasjon som vil komme våre kunder til gode.

Vi vil benytte anledningen til å takke for alle som har vist oss tillit så langt, og gleder oss til fremtiden. Vi er stolte av jobben vår, og at vi kan være med å gjøre en forskjell for våre kunder.

Ønsker du litt mer informasjon om tjenestene vi leverer, kan du trykke her for å komme til private tjenester og her om det gjelder bedrift/næring.

 

Flere artikler fra Lotus Total

Godkjent medlem av StartBANK

Godkjent medlem av StartBANK

 Bilde: Utvask av 4.000 m2 forskningssenter i Porsgrunn  Lotus er en seriøs leverandør til flere større aktører i byggebransjen. Vi er spesialisert på utvask av større nærings- og boligbygg, se referanser her: https://lotustotal.no/referanser Vi har derfor utviklet...

les mer
Kampanje på vindusvask

Kampanje på vindusvask

Kampanje på vindusvaskVåren er for alvor i gang, og i den forbindelse har vi kampanje på vindusvask. Alle som bestiller en vask av vinduer i april vil få 25% avslag. Timingen på dette er ikke tilfeldig, for det er vel liten tvil om at lyse vårdager er høysesong for...

les mer
Hyttetjenester

Hyttetjenester

Vi er heldige med skjærgården i Norge, og Telemarkskysten er intet unntak. Et nydelig, og for mange et kanskje uoppdaget, sted. Fantastiske plasser som perler på en snor.

les mer

Telefon: 477 80 707 | E-post: post@lotustotal.no | Adresse: Lunderingen 1, 3941 Porsgrunn | Org.nr: 926033794