Privat

Vi tilbyr flere tjenester til
privatmarkedet.

Lotus Total tilbyr flere ulike tjenester til privatmarkedet. På denne siden kan du se en oversikt over tjenestene vi tilbyr.

Se våre referanser til privat renhold her

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tjenester utover det som er nevnt. Vi ser frem til å høre fra deg.

Tjenester vi tilbyr

Flyttevask

Å flytte er en stor jobb. La oss ta jobben med å vaske ut av huset, så dere kan bruke tid og krefter på alt det andre som må gjøres.

Vindusvask

Følelsen av rene vinduer – det er en god følelse. Ikke minst er dette en jobb det er behagelig å sette bort til andre. Vi tar gjerne jobben for deg.

Kontakt oss

Vi ønker å sette et positivt fotavtrykk i bransjen, ved å sette kunden i hovedfokus. Alle valg vi tar skal komme våre kunder til gode. Vi har som mål å drive miljøvennlig, noe som skal gjenspeiles i det vi leverer. 

Fornøyde kunder

Flyttevask

«Leiligheten var vasket veldig bra. At taket kunne bli så bra igjen, hadde jeg nesten ikke trodd. I det hele tatt; veldig fornøyd! » – Lisbeth Kristensen, Porsgrunn

Flyttevask

«Effektiv og rask vasking! Prismessig gunstig. Veldig fornøyd! »  – Doris Namløs, Skien

Flyttevask

«Lotus leverte plettfri og perfekt flyttevask av min bolig. I forkant ønsket de å komme på befaring, noe som gjorde prosess og pristilbud enklere for begge partner. De ansatte er særledes hyggelige og pliktoppfyllende, og jeg kommer definitivt til å benytte dem igjen ved senere anledninger.» – Torunn Stavran Johansen, Heistad

Telefon: 477 80 707 | E-post: post@lotustotal.no | Adresse: Lunderingen 1, 3941 Porsgrunn | Org.nr: 926033794