Privat

Vi tilbyr flere tjenester til privatmarkedet,
alt fra den daglige vasken til flyttevask.

Lotus Total tilbyr flere ulike tjenester til privatmarkedet, alt fra den daglige vasken til flyttevask. På denne siden kan du se en oversikt over tjenestene vi tilbyr.

Se våre referanser til privat renhold her

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tjenester utover det som er nevnt. Vi ser frem til å høre fra deg.

Tjenester vi tilbyr

Daglig renhold

La oss gi deg følelsen av et rent og trivelig hjem. Vi kan vaske en gang i uken eller bare en gang i blant, alt ettersom hva du ønsker og trenger. Vi mener dette er en investering i økt livskvalitet.

Hovedrengjøring

Noen ganger ønsker man en mer grundig vask av huset. Hva med en grundig vask før jul, eller en vårrengjøring? Uansett er det alltid en god følelse å vite at hjemmet er rent, også på steder man ikke vasker i det daglige.

Flyttevask

Å flytte er en stor jobb. La oss ta jobben med å vaske ut av huset, så dere kan bruke tid og krefter på alt det andre som må gjøres.

Vindusvask

Følelsen av rene vinduer – det er en god følelse. Ikke minst er dette en jobb det er behagelig å sette bort til andre. Vi tar gjerne jobben for deg.

Tilleggstjenester

I tillegg til det som er nevnt allerede, kan vi utføre en rekke tilleggstjenester. Dette kan være alt fra å skifte på senger til en grundigere vask av hvitevarene. Dette kan tilpasses etter dine ønsker og behov.

Kontakt oss

Vi ønker å sette et positivt fotavtrykk i bransjen, ved å sette kunden i hovedfokus. Alle valg vi tar skal komme våre kunder til gode. Vi har som mål å drive miljøvennlig, noe som skal gjenspeiles i det vi leverer. 

Fornøyde kunder

Flyttevask

«Leiligheten var vasket veldig bra. At taket kunne bli så bra igjen, hadde jeg nesten ikke trodd. I det hele tatt; veldig fornøyd! » – Lisbeth Kristensen, Porsgrunn

Flyttevask

«Effektiv og rask vasking! Prismessig gunstig. Veldig fornøyd! »  – Doris Namløs, Skien

Flyttevask

«Lotus leverte plettfri og perfekt flyttevask av min bolig. I forkant ønsket de å komme på befaring, noe som gjorde prosess og pristilbud enklere for begge partner. De ansatte er særledes hyggelige og pliktoppfyllende, og jeg kommer definitivt til å benytte dem igjen ved senere anledninger.» – Torunn Stavran Johansen, Heistad

Telefon: 477 80 707 | E-post: post@lotustotal.no | Adresse: Lunderingen 1, 3941 Porsgrunn | Org.nr: 926033794