Bilde: Utvask av 4.000 m2 forskningssenter i Porsgrunn

 Lotus er en seriøs leverandør til flere større aktører i byggebransjen. Vi er spesialisert på utvask av større nærings- og boligbygg, se referanser her: https://lotustotal.no/referanser Vi har derfor utviklet nødvendige rutiner for å oppfylle alle krav til både HMS og seriøsitet, og arbeider kontinuerlig for å fremme en positiv internkultur rundt dette.

Som en naturlig del av vårt seriøsitetsarbeid er Lotus et godkjent medlem av StartBANK. StartBANK er en database som betyr at leverandører i bygg- og anleggsbransjen slipper å levere samme dokumentasjon gang på gang. StartBANK gir våre kunder tilgang på kvalitetssikret informasjon om blant annet forsikringer, HMS- og kvalitetsstandarder, sikkerhetserklæringer og økonomiske tall.

I tillegg henter StartBANK informasjon fra offentlige registre, blant annet Skatteetaten. Dette gir tilgang på skatte- og avgiftsinformasjon som oppdateres i sanntid, som øker muligheten for å følge opp overholdelse av krav knyttet til lønns- og arbeidsvilkår.

Vi er stolte av renholdfaget og våre medarbeidere. Vi støtter derfor opp om tiltak som StartBANK, som vi tror bidrar til å løfte seriøsitetsnivået i renholdsfaget.

Flere artikler fra Lotus Total

Medieomtale

Medieomtale

MedieomtaleUken før påske fikk Lotus Total stor omtale i en av landets største lokalaviser, Varden. Trykk her for å komme til artikkelen. Artikkelen er et meget viktig bidrag i å vise omverdenen at det finne seriøse renholdsaktører som Lotus Total. Vi setter vår...

les mer
Kampanje på vindusvask

Kampanje på vindusvask

Kampanje på vindusvaskVåren er for alvor i gang, og i den forbindelse har vi kampanje på vindusvask. Alle som bestiller en vask av vinduer i april vil få 25% avslag. Timingen på dette er ikke tilfeldig, for det er vel liten tvil om at lyse vårdager er høysesong for...

les mer
Hyttetjenester

Hyttetjenester

Vi er heldige med skjærgården i Norge, og Telemarkskysten er intet unntak. Et nydelig, og for mange et kanskje uoppdaget, sted. Fantastiske plasser som perler på en snor.

les mer

Telefon: 477 80 707 | E-post: post@lotustotal.no | Adresse: Lunderingen 1, 3941 Porsgrunn | Org.nr: 926033794